Alarmopvolging - Mobiele Surveillance

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!
Vanwege onze uitstekende dekking en zeer goede bekendheid met onze regio’s vinden we feilloos de weg en wordt ieder alarm op elk moment van de dag of nacht adequaat en met een korte responstijd opgevolgd. Hierdoor sluiten we zoveel mogelijk risico’s uit voor uw woning of bedrijfspand.

De medewerkers van PF Security zijn er op gericht incidenten en calamiteiten te voorkomen.

Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze mensen om de schade tot een minimum te beperken. Bij calamiteiten beschikken wij natuurlijk over directe alarmlijnen met politie, brandweer, ambulance- en andere hulpdiensten.

Met onze mobiele surveillance diensten maakt u gebruik van verschillende beveiligingsoplossingen. 

Controleronde

Door uw gebouw in de avond, nacht of tijdens het weekend te controleren, beperken wij het risico op inbraak, brand, lekkage en storingen. Samen met u stellen we een helder plan op waarin we vastleggen wat de frequentie en gewenste tijden van de surveillance zijn. Ook bepalen we de extra aandachtspunten van uw bedrijfspand.

Openingsronde

Voordat uw werkdag begint en uw mensen aan de slag gaan, openen we uw pand, schakelen we het alarmsysteem uit en controleren we uw werkomgeving op ongewone zaken. Met andere woorden: we zijn er iedere dag als eerste bij. Wel zo prettig, want op die manier is onze surveillant uw centrale aanspreekpunt en voorkomt u dat er veel sleutels en alarmcodes in omloop zijn.

Brand- en sluitronde 

U wilt ’s avonds naar huis gaan met een gerust gevoel en het idee dat uw pand goed en veilig is afgesloten. Onze beveiligingsbeambten dragen daar graag aan bij met een interne en externe brand- en sluitronde. Zo verkleint u de kans op brand en diefstal aanzienlijk. Bij een brand- en sluitronde loopt onze mobiele surveillance uw pand nauwkeurig na en controleert het op ongewone situaties. We letten er daarbij niet alleen op of alle ramen en buitendeuren goed gesloten zijn, maar signaleren ook verdachte zaken die wat minder in het oog springen. Tenslotte schakelen we het inbraakalarmsysteem en sluiten we het pand op de juiste manier af.

Laad- en losbegeleiding

Tijdens het laden en lossen van goederen zijn uw medewerkers extra kwetsbaar. Denk bijvoorbeeld aan het afstorten van de dagopbrengst bij de bank, of het vervoer van kostbaarheden. Op die momenten wilt u kunt u bouwen op adequate beveiligingsmedewerkers die bij verdachte situaties meteen in actie komen.

Onze beveiligingsbeambten zijn 24 uur per dag beschikbaar om ze bij te staan. Ook bij vaste laad- en lospunten in de buurt van de grote autosnelwegen worden wij ingehuurd om een 
oogje in het zeil te houden. Een veilig gevoel voor passanten. Daar doen we het voor.

Personeelsbegeleiding

Werkt u in een sector waarbij uw medewerkers regelmatig bij nacht en ontij aan het werk moeten, dan is het prettig om te weten dat er een professionele beveiligingsbeambte voor u klaarstaat.

Afhankelijk van de afspraken die we samen met u maken, wordt er een beambte ingeschakeld, wacht de beambte indien gewenst ter plaatse, of komt hij later op verzoek weer terug.

Uw voordelen van surveillance door PF Security op een rij

  • Korte communicatielijnen

  • Duidelijke rapportages

  • 24/7 bereikbaar

  • Zorgvuldig geselecteerde en gescreende beveiligprofessionals

  • Samenwerken met een proactieve toekomstgerichte partner
Bel mij terug