Huismeester – Complexbeheerder

Een huismeester / complexbeheerder van PF Security is verantwoordelijk voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een  gebouw. Het kan hierbij gaan om flatgebouwen, appartementencomplexen en andere woonomgevingen, maar ook om bijvoorbeeld kantoorgebouwen.

Onze service is flexibel inzetbaar voor korte en langere periodes.

Onze huismeester service ondersteunt U met een vaste inzet of op ADHOC basis voor vervanging bij verlof of ziekte van uw eigen medewerker.

De rol van een huismeester

Een huismeester is het eerste aanspreekpunt en de vraagbaak voor gebruikers, bezoekers en leveranciers van uw pand. Doordat een huismeester zichtbaar aanwezig is in uw pand draagt hij (of zij) bij aan de gastvrijheid en aan een gevoel van veiligheid. De huismeester houdt een oogje in het zeil en spreekt mensen, indien nodig, aan op het naleven van de huisregels. Ook zorgt een huismeester ervoor dat het pand en de algemene ruimtes leefbaar blijven en goed onderhouden zijn. Afhankelijk van het type pand en het gebruik, kan de huismeester kleine reparaties en andere technische werkzaamheden uitvoeren.