Maritieme Dienstverlening & Patrouille diensten

"Voor ons is geen brug te ver, geen water te diep, geen stroming te sterk"

Evenementen beveiliging  op het water

m b.v. evenementen op het water te organiseren komt veel bij kijken. Met name als het gaat om de veiligheid en doorstroming van de beroepsvaart- en pleziervaart op het water. Maar natuurlijk ook de deelnemers zelf en haar omstanders.

Bij o.a. evenementen zoals zeilwedstrijden is het haast, zonder verkeersbegeleiders- of scheepvaartbeveiliging, bijna onmogelijk om als organisatie zich te wapenen tegen recreanten, maar ook belangstellenden, om deze buiten het parcours te houden. 

Naast de scheepvaartbegeleiding- of beveiliging kunnen de diensten zoals E.H.B.O- Handhaving- Politie- Ambulance- of brandweer aan boord als opstappers deel uitmaken van de bemanning. Maar uiteraard ook een afgevaardigde(ster) van de organisatie. 

Wat hebben wij aan boord

Naast de benodigde technische apparatuur hebben wij ook online internet op elk vaartuig. Ook hebben we camera aan boord waarmee live meegekeken kan worden en opnamen kunnen worden gemaakt. Zowel foto- als filmbeelden, als (verwerker)

        Door wie zijn wij in te huren

  • Gemeentelijke diensten zoals Toezicht & Handhaving 
  • Provinciale overheden
  • Landelijke overheidsdiensten
  • Organisatoren van Evenementen
  • Haven Beveiligingen& Bewakingsdiensten

Beveiliging & Bewaking Havengebieden (ISPS)

Om havengebieden te mogen beveiligen over het water moet er worden voldaan aan een aantal wettelijke voorwaarden. Zowel voor de vaartuigen als het beveiligingsbedrijf. Aan al deze voorwaarden voldoen onze vaartuigen welke bemand worden met gecertificeerde beveiligingsbeambte. Wij zijn een partnerschap- samenwerking aangegaan met een gerenommeerde beveiligings- bewakingsorganisatie welke in het bezit is van een ND nummer en de benodigde  International Ship & Port Facility Security(ISPS) certificaten om als mobiele beveiligings- en bewakingsorganisatie over het water beveiliging- en toezichthoudende werkzaamheden in de havens te mogen uitvoeren.